Sammen med Jeppe Engell og Anders Høeg Nissen er jeg vært på SAMDATA-podcasten – og nu er der en ny episode ude efter sommerferien.

Podcasts kan, efter min mening, noget ganske særligt. Formatet giver mulighed for en fordybelse der svært tilgængeligt i andre medier – samtidig med at den uformelle form har en menneskelighed der efter min mening er ganske unik. Det er virkelig formidling fra mennesker til mennesker.

I episode 9 af SAMDATA-podcasten har vi besøg af psykologen Anders Colding-Jørgensen for en snak om automatisering og friktion. Hvor går grænsen for automatisering – og hvad er konsekvensen når vi overlader beslutninger til maskinerne? Bliver vi dummere og dovnere – eller frisætter det os til at at skabe nyt og bedre?

Lyt til podcasten på podcast.samdata.dk eller abonner på iTunes