Tidligere var det sådan at semiosis.dk var hjemsted for både Semiosis Formidling og for min blog / podcast Digitale Signaler. Det var, helt ærligt, noget rod. Så derfor er semiosis.dk nu blevet mere “ren”. Det her handler om mit firma, og de aktiviteter som jeg har i det. For den løbende opdatering omkring digital formidling, sociale medier, elæring og alt muligt andet er det på digitalesignaler.dk, at det foregår.

Jeg har gjort det for at gøre det mere overskueligt. Fordi der er en del lyttere af Digitale Signaler som formentlig ikke er særlig interesserede i Semiosis Formidling, og der er omvendt sikkert også en del kunder i Semiosis Formidling der egentlig ikke interesserer sig for Digitale Signaler. De har hyret mig for at få løst et problem – ikke for at høre på en halv time hvor jeg udbreder mig om teknologiske emner.

Så derfor opsplitningen i de to hjemmesider. I virkeligheden også for at frisætte Digitale Signaler til at kunne handle om alt muligt teknologisk og ikke i så høj grad skulle være halehæng til Semiosis Formidling. Det er stadig min podcast, men den lever sit eget liv nu.